Nov 10

TF3D Και ναι, μετά από αρκετές προσπάθειες, βρήκα το τηλέφωνο αρκετά πριν κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά! Από τις 3/11/2008  (πουρνό πουρνό!) το έχω στην κατοχή μου, και δηλώνω περήφανος κάτοχός του! Σίγουρα όλοι έχετε διαβάσει τα πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε θα αποφύγω τις περιττές σαχλαμάρες για το πόσο καταπληκτικό είναι, πόσο ποιοτικό και μούρικο φαντάζει κτλ κτλ…  Ας περάσουμε στο παρασύνθημα: Δεν έχει κάποιο φανταζί Panel! Θέλουμε το TouchFlo3D και το θέλουμε τώρα! Ορίστε λοιπόν πως μπορεί να περάσει κανείς το TF3D ως πάνελ στο Χ1

Αρχικά κατεβάζουμε τα παρακάτω 2 αρχεία:
TF3D main program και  TF3D panel install

  1. Κάνουμε εγκατάσταση το ΤouchFlo 3D από το αρχείο tf3d_hd.cab και μετά σαν καλοί χρήστες Windows (τι νομίζατε, ότι επειδή είναι Mobile θα το γλιτώναμε ?) κάνουμε Restart
  2. Πάμε στο Start-> settings -> Today -> objects (tab) και ΑΠΟ-επιλέγουμε ( = ξεκλικάρουμε) το TouchFLO 3D
  3. Εγκαθιστούμε το TF3DPanelInstaller.cab
  4. Πατάμε το πλήκτρο για τα πάνελ, μετά επιλέγουμε το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις πάνελ, και επιλέγουμε το TouchFLO 3D σε κάποια από τις θέσεις

Προαιρετικά, αν και εγώ θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να το κάνετε, κατεβάστε το αρχείο Pics. Αποσυμπιέστε το κάπου στον υπολογιστή σας, και με τον file browser του Active Sync (αν θέτε μπορείτε να τα περάσετε στην συσκευή και μετά με τον file browser του Xperia να τις πάτε στον σωστό φάκελο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μαζοχισμός) βάλτε τις εικόνες του φακέλου στον φάκελο του κινητού \Program Files\Panels\TF3DPanel. Θα σας ρωτήσει αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις παλαιότερες εικόνες , εννοείται οτι απαντάτε YES I DO λες και σας κάνει πρόταση γάμου το πριγκιπόπουλο των ονείρων σας !!! Είστε έτοιμοι.

Αυτό ήταν όλο ξεφτέρια μου! Τώρα πλέον μπορούμε να κουνιόμαστε και μεις στους HTCάδες όλο καμάρι που τους κλέψαμε το interface τους!!!!

3 Responses

  1. Girgos Says:

    Να σε ρωτησω μιας και εισαι κατοχος του Χ1,λες στα Vista 64 SP1 που τρεχω να εχω προβλημα με την συσκευη και το Αctive Sync?
    Εχω ενα P1i SE και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα οταν ειδα το X1i ΕΠΑΘΑ!
    Στο ιδιο μεγεθος σχεδον με το P1i ενα τοσο καλο τηλεφωνο.
    Στην Sony Ericsson μου ειπανε οτι θα ερθει στην Ελληνικη αγορα το πρωτο τριμηνο του 2009
    γιαυτο λεω να το χτυπισω απο το PDA4U 765€.
    Η αληθεια ειναι οτι μ’αρεσει και το HTC touch HD αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλο!
    keep on bloging!

  2. mpampir Says:

    καλημερίζω

    Τα Vista (τα οποία έχουν δική τους μηχανή και δεν χρησιμοιποιούν το active sync) δεν έχουν πρόβλημα στον συγχρονισμό ούτε στο browsing της συσκευής. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης λογισμικού (Firmware) της συσκευής. Εκεί έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις Χ1 που κολλάνε στο 10% και δεν συνεχίζουν. Φυσικά και το τηλέφωνο ΔΕΝ μπρικάρει αν συμβεί αυτό. Όλα τα τηλέφωνα που απέτυχαν στα βίστα να αναβαθμιστούν, μόλις πάτησαν σε ΧΡ , όλα πήγαν μια χαρούλα.

    Τώρα, επειδή το τηλέφωνο το έχω αρκετό καιρό, μπορώ να πω οτι δεν έχει καμία , μα καμία σχέση με την προηγούμενη Ρχχχ σειρά. Και το λέει αυτό κάποιος που πέταξε το Ρ990 2 βδομάδες μετά την αγορά του ( Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ). Πολύ πιο ποιοτικό σε κατασκευή, πραγματικά παραπέμπει σε κατασκευές της 1Κ τίμής. Τα windows σου προσφέρουν την ομοιομορφία για τα γενικά, οπότε σε αυτό το θέμα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

    Εμένα το τηλέφωνο μου το έφερε το PDA4U απο εξωτερικό, μόλις βγήκε στην γερμανία (κατόπιν συνεννόησης φυσικά). Α, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά το συγκεκριμένο κατάστημα σου δίνει και zero pixel εγγύηση.

    αν θες κάτι παραπάνω, ευχαρίστησή μου 🙂

  3. Girgos Says:

    Ναι τα Vista εχουν Windows Mobile Device Center .
    Tους ρωτησα και εγω και μου ειπαν σε 3-4 μέρες κατοπιν παραγγελίας αλλα δυστυχώς δεν υποστηρίζουν δοσεις με την καρτα και δεν μπορω τωρα να τα χωσω επι τοπου τα 765 :((
    Θα περιμενω να δω γιατι αρκετα e-shops περιμενουν κοματατια απο Δεκεμβρη τα χρηματα ειναι παρα πολα για αμεση πληρωμη,κατι σε 12 δοσεις ειναι ΟΚ ισα ισα μολις ξεχρεωσεις το κινητο να παρεις το X5!
    http://www.itechnews.net/2008/08/15/sony-ericsson-xperia-x5-leaked/ check it out!

    Παντως απαραδεκτη η SE που κανει τοσους μηνες να φερει το Χ1 στην Ελλαδα.
    Τι διαολο ημαστε το Ν1 στην ευρωπη σε καταναλωση συσκευων!!!! 😛 :))

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-