Mar 28

 

Είμαι στο πλοίο απο Κρήτη για Αθήνα, και προσπαθώ για πολλοστή φορά να συνδεθώ στο Ebay *(που να σας τα λέω,αν κάτσει, κέρδισα 4 Cisco ασύρματα router) και αυτό το τρισκατάρατο το στικάκι της Cosmote δεν λέει να συνδεθεί!!! να χέσω εγώ τα stickάκια τους. Μου αρέσει που μιλάνε και για κάλυψη τα διαφημιστικά τους.Στο Σούνιο 3γ με την καμία, έπρεπε να σκαρφαλώσεις στα κατσάβραχα για υποψία σήματος. Στο αιγαίο (απο Αθήνα προς Κρήτη και τούμπαλιν)

τα @@ μου κουνιούνται ποικιλοτρόπως!

Στο χωριό μου, το κοσμοϊστορικό Σαράντη πάλι με 2γ και ευχαριστώ να λέω… Ήθελα να ξερα το κέρατό μου, πως στο καλό βγάζουν την κάλυψη. εκτός και αν μετράνε και το 2γ σήμα = 33.6 όταν έχεις 5/5 μπάρες και είσαι στατικός (δεν κουνιέσαι ντε) = 9.400 τις περισσότερες φορές.Έχει προσπαθήσει να μπει κανείς στο ίντερνετ με κάτω των 33κ σύνδεση? δοκιμάστε το έχει πλάκα! σελίδες πρέπει να κάνεις τεμενά για να ανοίξει. Ευτυχώς υπάρχει και το Gmail και μπορώ να διαβάσω τα μέλια μου, γιατί το Live Hotmail ούτε που να το συζητάμε…

μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό… πραγματικά αμα φέτος πάω πάλι Σούνιο, δεν παίζει να είμαι με το στικάκι. αλλά και τι να κάνω… μακάρι να μπορούσα να συνδεθώ δορυφορικά με λογικό κόστος. Θα δοκιμάσω ΣΤΕΤ και ΒΟΝΤΑ μπας και βρω το φως μου εκεί.

Πάντως αμα θέλετε την φιλική μου συμβουλή, πριν αγοράσετε κάποιο πακέτο για να έχετε ίντερνετ μέσω κινητής σε συγκεκριμένο σημείο, απλά πηγαίντε πριν με το κινητό σας εκεί, και τσεκάρετε αν το συγκεκριμένο σημείο έχει 3γ σήμα της εταιρίας που θα είναι το στικάκι. αν δεν έχει, απλά μην το αγοράσετε, θα πληρώνετε τσαμπέ τα πάγια. Για να λέμε του στραβού το δίκιο πάντως, Πατήσια κατέβαζα με 700 kbps σταθερότατα (όταν τα κατεβάσματα ήταν τσαμπέ), καθόλου άσχημα ε?

2 Responses

  1. kornhlios Says:

    Το ‘Cosmos’ στο Cosmote δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο που εμείς ξέρουμε. Ίσως πιάσεις φουλ σήμα στη μέση γη.

    Εκτός αν το ‘Cosmos’ είναι αναφορά στη σειρά-έπος Ρετιρέ. Χαρακτηριστικά αναφέρω την εξής ατάκα:
    ‘Cosmos, λέγεται παρακαλώ’

  2. kirk Says:

    Η φράση τους είναι πληθυσμιακή κάλυψη. Που σημαίνει ότι επειδή το πλήθος των ανθρώπων είναι στις μεγάλες πόλεις, αυτές καλύπτουν. Γιατί να καλύψουν με 3G δάση και βουνά; Τα τσακάλια και οι λύκοι ακόμα δεν έχουν mobile internet. Βέβαια αν κάποιος είναι σε ένα χωριό με λίγο πληθυσμό και εκεί κοντά δεν έχει κάποια κωμόπολη ή καμιά καλή κεραία, είναι στο 1% που δεν καλύπτουν “πληθυσμιακά”. Περαστικά μας. Καραγκιόζηδες ήταν, καραγκιόζηδες είναι, καραγκιόζηδες θα μείνουν.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-