Feb 21

Usb παντόφλες

Κάθεσαι στο πισί σου μια κρύα νύχτα του χειμώνα, προσπαθώντας να τελειώσεις αυτό που άρχισες το απόγευμα (ναι, ναι ξέρω, αυτή η καταραμένη back του Mechanar δεν πέφτει με την καμία…). Και κει που πληκτρολογείς μανιωδώς, διαπιστώνεις οτι τα πόδια σου είναι καταπαγωμένα, αν και βρίσκονται μέσα στις παλιές, καφέ, κοτλέ παντόφλες σου. Τι μπορείς να κάνεις? Μα φυσικά να αλλάξεις παντόφλες!

 

 

Να λοιπόν οι νέες φανταστικές παντόφλες που ήρθαν να αλλάξουν τα βράδια σου! Το μόνο που ζητάνε για να σου ζεστάνουν τα παγωμένα ποδαράκια σου είναι 2… usb θύρες! Με το που τις δυνδέσεις νοιώθεις την θέρμη που αναδύουν (οκ, βοηθάει και το ρεύμα που τραβάνε απο το πισί για αυτό) και σιγά σιγά αρχίζεις να αποκτάς τις αισθήσεις σου ακόμα και στο πιο μικρό δαχτυλάκι, που πριν τις φορέσεις απορούσες αν θα το έχεις και το πρωί, ή θα το χάσεις απο χιονίστρα… Αξίζει να σημειωθεί οτι κάθε παντόφλα συνδέεται με δικό της καλώδιο, επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων. Ακόμα για τους λιγότερο δεκτικούς στην ζέστη, υπάρχει ενσωματωμένος σε κάθε καλώδιο διακόπτης που ρυθμίζει την θερμοκρασία (περίπου 35 βαθμούς του κέλσιου στο Low, 50 στο High) και το αν θα είναι αναμμένες.

 

Μην χάνεις λοιπόν χρόνο, απέκτησε αυτές τις μοναδικές παντούφλες και πρόσφερε στα πόδια σου την ζεστασιά που τους αρμόζει! Κυκλοφορούν σε όλα τα μεγέθη, σε Γκρί και Navy blue χρωματάκι. Κυκλοφορούν αβέρτα στο Ebay

 

*Συνίσταται να κόψεις τα νύχια σου πρίν την χρήρη, και να φοράς κάλτσες ωστε η μπίχλα απο τις βρωμοποδάρες σου να μην μεταπηδήσει στις παντόφλες.

3 Responses

  1. Rosenkrauz Says:

    Pisteuw pws 8a eprepe na vgei k auto-8ermenomeno sovrakaki(pros 8eou oxi tsigino gt 8a ginei to ergaleio pane 0-0) to opoio na borei na se zestenei tis kries nixtes tou xeimwna,me eidiko usb kalodeio pou na metaferei doneiseis sto eswteriko tou tin wra pou pvpareis(gt tous kaulwmenous me ta pvp)

  2. n3kropontikas Says:

    ontws to back apo mecha den peftei to gamhmeno

    alla oi pantouflesch einai wraigiesch

  3. Βασίλης Κοντόπουλος Says:

    Θέλω τις USB θερμαινόμενες παντόφλες (φοράω παπούτσια Νο. 44). Τι πρέπει να κάνω για να τις αγοράσω; Θα προτιμούσα να μου δώσετε μία διεύθυνση στην Αθήνα για να περάσω να τις πληρώσω και να τις πάρω.
    Τό τηλέφωνό μου είναι 210 ———-)

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-