Mar 4

Καμιά φορά κοιτιέστε στο καθρέπτη και νομίζετε ότι σας αδίκησε η φύση? Καλά, δίκιο έχετε, αλλά μερικές φορές πρέπει να σκέφτεστε πως υπάρχουν και χειρότερα. Απλά το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω, και πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο με βάση αυτά που έχεις. Καλά δεν είπαμε να τον έχεις τυρογαριδάκι και να θες να γίνεις γκουσγκούνης, αλλά καλό θα ήταν να μην παρατάς τα όνειρά σου, όποια και αν είναι αυτά. Εδώ εγώ, και ακόμα ελπίζω ότι θα πάρω πτυχίο… :Ρ

Για πάρτε όμως για παράδειγμα τον παρακάτω τύπο…

 

Με ύψος κάτι περισσότερο από ένα μιλκομπούκαλο με τα χέρια στην ανάταση (70 πόντους), ο 19χρονος (εγώ πάλι γιατί τον έκανα παραπάνω? να δεις ότι το μαύρο μουστάκι σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί τον γερνάνε!) Ινδός Aditya ‘Romeo’ Dev θεωρείται ο πιο μικροκαμωμένος Body Builder στον κόσμο! Στην πόλη του Phagwara, ήδη είναι αρκετά γνωστός από την ικανότητά του να σηκώνει βαράκια του (εχμ!) 1,5 κιλού! Τύφλα να χει ο Κουταλιανός δηλαδή. Για να μην τον αδικούμε όμως θα πρέπει να πούμε πως το συνολικό βάρος του σώματός του ανέρχεται στα 9 ολόκληρα κιλά! Λίγο να πάρει ακόμα και θα πρέπει να κάνει δίαιτα… Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι 10 φορές πιο βαρύς από αυτόν… Κάτι μου λέει πως εγώ θα πρέπει να κάνω δίαιτα!

 

Όπως ο ίδιος δήλωσε, προπονείται συστηματικά ως Body Builder τα τελευταία 2 χρόνια, και θεωρεί πως μάλλον είναι ο πιο δυνατός νάνος του κόσμου.Εκτός από την κλασσικές ασκήσεις … φουσκώματος, παρακολουθεί προγράμματα αεροβικής και χορού! Να σας χορέψει ο Ντέβης λαμπάντα, να σας πέσει κάτω το σαγόνι! Κερδίζω αρκετά λεφτά, συμπληρώνει, αν και αυτό δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. όνειρό μου είναι να ταξιδέψω πολύ, και να παρουσιάσω το κορμί μου μαζί με το ίδαλμά μου, Jazzy-B. (??? ποιος είναι δάυτος?)

 

Πάντως εγώ του εύχομαι να βγουν πραγματικά τα όνειρά του, και μακάρι να είχα και γω την όρεξη που έχει για άθληση και εκγύμναση! Εγώ πάλι μόνο για … εκγυμνησμό το έχω το μυαλό μου!

 

3 Responses

  1. Vasilis Says:

    ola ta lefta to vrakaki

  2. mpampir Says:

    χεχε, όλοι το βρακάκι παρατηρήσατε! Ή μήπως προσπαθούσατε να τσεκάρετε κάτι άλλο? :Ρ

  3. n3kropontikas Says:

    egw parathrhsa pali oti o gymnasths tou einai san na exei enan zwntano action man kai zhlevw!!!!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-