Feb 20

Καλημερίζω ,και καλοσορίζω στο μπλόγκ μου.

 

Έχω πολύ καιρό να γράψω σε ¨δικό μου” χώρο στο ιντερνέτι, και μπορώ να πω οτι έχω σκουριάσει κομματάκι. Που θα πάει όμως θα το συνηθίσω και πάλι. Έτοιμο που λέτε το μπλόγκι απο πλευράς στησίματος, αλλά πρέπει να αρχίσω να το παραμετροποιήσω όπως το θέλω. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ιδέα πως θέλω να είναι…

 

 

Μίλαγα με την Εύα το πρωί και μου έλεγε οτι θα πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που να το βλέπεις και να σε εντυπωσιάζει. Μετά πήγα στα αγαπημένα μου μπλόγκια. Τπτ! απλά, λιτά και απέριττα! Τελικά το θέμα δεν είναι το πως φαίνεται ένα φόρουμ, δεν είναι η εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει. Το τι γράφεις μέσα κάνει την διαφορά και αυτό είναι που θα διώξει ή θα κρατήσει τον κόσμο σε αυτό. Μιλώντας για κόσμο… Εγώ και 2-3 άλλοι θα το διαβάζουμε τούτο, αλλά δεν σκάω και πολύ. Αν ήθελα να γίνω διάσημος θα πήγαινα στο μπιγκ μπράδερ.

 

Πάντως θα προσπαθήσω να το κάνω ομορφούλι τούτο. Σκεφτόμουν ένα πολύ προσωπικό στύλ με ανανάδες, αλλά με το που το ξεστόμισα μόνο με ζουρλομανδία που δεν με δέσανε… Είχα βρει και απίστευτο μότο να λέω: Γαμώ την ΜΡανανία μου!!! Κίτρινη με πράσινο και μώβ σελίδα , με γραφικά απο ανανάδες! μιλάμε πολύ ωραία ιδέα. Αλλά κολλάω και στον γραφιστικό τομέα. Ποιος θα μου τα ζωγραφίσει όλα αυτά γαμώ την ΜΡανανία μου? :ΡΡΡ Τέσπα, το πολύ πολύ να κλέψω κανένα έτοιμο, και να το καταστρέψω σιγά σιγά.

 

Λεπόνανε, για το τι θα περιέχει τούτη η σελίδα, είμαι σχεδόν σίγουρος: τα πάντα! Θα βάζω γκατζετάκια, περίεργα νέα, εμπειρίες, νέα που μου αρέσουν, και γενικότερα ότι νομίζω οτι αξίζει να μπορεί να δει καθείς που περνάει απο το σπιτικό μου. Αυτά για την ώρα, σε λίγο θα επιστρέψω με αλλαγές, και με καινούριο λουκ! Αλήθεια, ΕΜΟ λουκ παίζει? θα το ψάξω. Ξέρετε, απλά θα δείχνει μια τεράστια φράτζα στην οθόνη! χεχεχε

7 Responses

  1. Ilias Says:

    Deface imminent :P. Για σου Μπαμπιτς 😀

  2. Κορνήλιος Says:

    Μεγειές το μπλογκ-ίδιο!
    Θα συμφωνήσω για το ίμο λουκ, αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί, και από αντίστοιχο λουκ στο μαλλί, μη σε πούνε και κάγκουρα!

  3. Εύα Says:

    Εγώ πάντως θα πάρω ένα νεραντζάκι!
    Μα καλά, είμαι άδικη που η MPanania μου θυμίζει μπανάνες και μαϊμούδια? Καλά, δεν περιμένω απάντηση, ναι θα μου πεις και θα συνεχίσεις τον παραλογισμό με τους ανανάδες και τςι κομπόστες!
    Α, και ο λόγος ύπαρξης του comment αυτού: Καλωσόρισες Μωρό μου! Καλό μπλόγκινγκ!

  4. Thelia Says:

    Μεγειες, μεγειες!!!
    Αρχικα θαθελα διαφωνίσω λίγο με το μότο αλλά τι σημασία εχει για σενα θα μου πεις… Λοιπον οσο για τα γραφικά με τις μπανάνες…Να προτείνω μια ιδεα που την εμπνευστηκα απο το post της Ευας? Τι θα έλεγες για μια emo μαιμου που θα τρώει μπανάνες????

  5. Mpampir Says:

    Τι εννοάεις με το μότο? Βασικά, ποιό μότο εννοείς? :Ρ

  6. Thelia Says:

    “ΜΡανανία μου” αυτό! βασικά άκυρο, τωρα που το συνειδητοποιώ διάβασα λάθος! Είμαι λίγο στον κόσμο μου αυτές τις ημέρες(τωρα καταλαβαίνω γιατι μου γκρινιάζον στην δουλειά!)
    ¨Αλλο λέει άλλο διάβασα και να φανταστείς οτι διάβασα το post σου 2 φορες… Τέσπα άκυρο… Sorry…

  7. karanik Says:

    mpampir , φια φορμα επικοινωνιας βαλε στο site , ενα email ρε αδερφε. 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-